SEKRETESSPOLICY

SEKRETESSPOLICY

ROLANDO PALLAORO är ansvarig för behandlingen och i enlighet med bestämmelserna i Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679 av den 27 april 2016 och organisk lag 3/2018 om dataskydd och garanti för digitala rättigheter, garanterar säkerheten och sekretessen för de uppgifter som tillhandahålls av sina kunder.

ROLANDO PALLAORO informerar om att de personuppgifter som tillhandahålls via formulären på denna webbplats eller via e-postmeddelanden kommer att ingå i ROLANDO PALLAOROs behandling och kommer att behandlas på ett datoriserat sätt och på papper.

Genom att skicka de befintliga formulären på denna webbplats såväl som genom den kommunikation som du kan skicka oss genom andra kontaktsätt, förser avsändaren oss med sina personuppgifter fritt och frivilligt för att inkluderas i en behandling för att förse dig med informationen begärs i formulären eller prenumerationerna. 

I händelse av att användaren bestämmer sig för att fylla i ett formulär på denna webbplats där personuppgifter samlas in, informeras de om att ROLANDO PALLAORO kommer att vidta nödvändiga tekniska och organisatoriska åtgärder för att garantera säkerheten för de uppgifter som tillhandahålls för att undvika ändringar, förluster , obehöriga behandlingar eller åtkomster, i enlighet med det aktuella teknikläget och i enlighet med bestämmelserna i gällande regler. 

ROLANDO PALLAORO kan dock inte garantera den absoluta ogenomträngligheten av systemet, accessnätverket, Internet och därför kränkningen av data genom bedräglig tillgång till dem av tredje part.

Webbplatsen innehåller länkar till tredje parts webbplatser med andra sekretesspolicyer än ROLANDO PALLAORO, som du kan bestämma om du ska acceptera eller inte när du går in på dem.

Användaren kommer i alla fall att vara ansvarig för sanningshalten i den tillhandahållna informationen och är ansvarig för att meddela ROLANDO PALLAORO alla ändringar av den, vilket gör att ROLANDO PALLAORO är befriad från allt ansvar i detta avseende.

Informationen om behandlingens syfte, legitimitet, bevarande och kommunikation är:

Webbanvändare: fungerar som informationsstöd för hantering av kommunikation och kommersiella relationer elektroniskt. När det gäller behandlingens legitimitet kommer den att regleras av den berörda personens samtycke och av den ansvariga personens legitima intresse. Uppgifterna som tillhandahålls kommer att sparas tills för att stödja din begäran, återkallelse av samtycke eller under de år som krävs för att uppfylla rättsliga skyldigheter. ROLANDO PALLAORO kommer inte att överföra data annat än enligt laglig skyldighet. 

Om du vill kan du kontakta ROLANDO PALLAORO, med hemvist på CALLE PANIZO S/N, RES.ELENA 15, 38652 Arona, Santa Cruz de Tenerife, Spanien, med en kopia av ditt ID eller motsvarande dokument för att utöva följande rättigheter:

  • Rätt till åtkomst: rätt att få bekräftelse på om ROLANDO PALLAORO behandlar personuppgifter som berör dig och i så fall få tillgång till dem.
  • Rätt till portabilitet: rätt att ta emot de personuppgifter som du har lämnat till oss i ett strukturerat, allmänt använt och läsbart format, samt att överföra dem till en annan enhet.
  • Rätt till rättelse: rätt att begära rättelse av uppgifter när de är felaktiga.
  • Rätt till radering: rätt att begära radering av uppgifter när det inte längre är nödvändigt för de ändamål för vilka de lämnades vid tidpunkten.
  • Rätt att invända: rätt att motsätta sig behandlingen av dina personuppgifter. ROLANDO PALLAORO kommer att sluta behandla uppgifterna, förutom av legitima skäl eller i samband med eventuella anspråk.
  • Rätt till begränsning av behandling: rätt att begära begränsning av behandlingen av dina uppgifter.

Å andra sidan, om du har lämnat det, har du rätt att när som helst återkalla samtycke och rätt att klaga till den spanska dataskyddsmyndigheten.